Subsidie nieuws


MIT Haalbaarheid gaat open

Vanaf 7 april kunnen ondernemers weer subsidie aanvragen voor onderzoek naar de technische en economische haalbaarheid van een project. De subsidie bedraagt  40% van het totaal met een maximum van € 20.000. Wilt u weten of uw project hiervoor in aanmerking komt? neem dan contact op op nummer...

Lees meer: MIT Haalbaarheid gaat open

WBSO 2020: flexibeler

WBSO 2020: flexibler met stabiele voorwaarden De WBSO regeling voor komend jaar kent een paar aanpassingen. De percentages voor 2020 zijn: Tarief eerste schijf 32% Tarief eerste schijf starters 40% Grens eerste schijf € 350.000 Tarief tweede schijf 16% Een kleine...

Lees meer: WBSO 2020: flexibeler

Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Contact

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak via nummer 06-81956791 of middels

Bedrijfsgegevens
Foodcell
KvK nummer 72495146

Adres:
Mackaylaan 30
5631NL Eindhoven


© Foodcell - Website: Van Dongen Design