Subsidie Economie en Innovatie Noord-Oost Brabant

Nieuws

Vanaf 1 mei kunnen ondernemers in Noord-Oost Brabant weer gebruik maken van de subsidie regeling Economie en Innovatie Noord-Oost Brabant. Deze subsidie is bedoelt voor samenwerkende MKB-ondernemers met innovatieve projecten op het gebied van transitie landbouw, klimaat, energie en voeding & gezondheid.

De subsidie kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een haalbaarheidsstudie, het maken van een prototype of voor onderzoek naar mogelijke verkoopkanalen. In deze hectische tijd van corona kan de subsidie ook worden ingezet voor de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen en innovatieve manieren van ondernemen binnen de vastgestelde thema's.

Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Contact

Nieuwsgierig geworden of toch nog aan het twijfelen? Maak een (online) afspraak. Dat is snel geregeld, vrijblijvend en u weet gelijk of het past of niet.

U kunt ons bereiken op nummer 040-7872817 of via email adres

Bedrijfsgegevens
Foodcell ®
KvK nummer 72495146

Adres:
Mackaylaan 30
5631NL Eindhoven


Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie

Vraag nu een gratis online-consult Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie aan bij onze ervaren adviseurs. Ook als u nu nog geen klant bent.

favicon Praktische tips voor elke ondernemer
favicon Gratis download van ons format voor uren administratie
favicon Maandelijkse update over subsidie kansen en administratie

Twijfel niet langer! Tientallen ondernemers die opzien tegen hun subsidie administratie hebben we hiermee al vooruit geholpen.

© Foodcell Subsidie Advies - Website: Van Dongen Design