Advies


Advies werkzaamheden

Foodcell adviseert en begeleidt bedrijven op projectbasis op het gebied van ontwikkeling en innovatie. Hierbij kunt u rekenen op vakinhoud, een groot MKB netwerk en jaren ervaring met het genereren van new business. Wij zijn gespecialiseerd in de AgriFood sector in brede zin, zodat ons netwerk bestaat uit onder andere voedselproducenten, toeleveranciers, foodprocessing bedrijven, ICT en de verpakkingsindustrie. Hierdoor kunnen we niet alleen inhoudelijk adviseren maar profiteert u ook van een groot relevant netwerk.


Projectmanagement

U kunt bij ons terecht voor projecten op het gebied van productontwikkeling. Maar ook voor opzetten en managen van nieuwe samenwerkingsverbanden voor innovatie. Als projectleider zorgt Foodcell er voor dat er focus op het project blijft en dat gemaakte afspraken gerealiseerd worden. Daarnaast voert Foodcell onderzoek uit, zelf en in opdracht, op het gebied van voeding en gezondheid.


Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Contact

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak via nummer 040-7872817 of middels 

Bedrijfsgegevens
Foodcell
KvK nummer 72495146

Adres:
Mackaylaan 30
5631NL Eindhoven


┬ę Foodcell - Website: Van Dongen Design