Over subsidies


Subsidie regelingen in Noord-Brabant

Noord-Brabant kent diverse lokale subsidie regelingen voor ondernemers. Deze zijn vaak gericht op het vergoten van de werkgelegenheid en het verbeteren van het vestigingsklimaat. Wat houdt dit in? Dat de provincie in zet op innovatie en bedrijfsgroei. Zodat het de beste en leukste provincie van nederland is en blijft!

Foodcell is zelf gevestigd in Eindhoven, dus we kennen de weg bij de lokale subsidie verstrekkers. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van nieuwe kansen en mogelijkheden en kunnen we snel verbinding leggen.Subsidie advies en begeleiding

Wij zijn een full-service subsidie adviesbureau, wat inhoud dat wij onze klanten begeleiden bij het gehele traject van vooraanmelding voor subsidies, tot aan eventuele eindrapportages. Ook begeleiden we u bij eventuele audits of andere controles.
Daarnaast behoort ondersteuning bij het opzetten en bijhouden van uw subsidie administratie tot de mogelijkheden.

Voor elke subsidieregeling geldt dat er scherp gekeken moet worden naar de regels voor overheidssteun. Dat betekent dat er regels zijn voor het stapelen van subsidieregelingen. Wij onderzoeken wat voor u de beste subsidie strategie is, zodat u maximaal kunt profiteren zonder achteraf gedoe.


Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie

Vraag nu een gratis online-consult Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie aan bij onze ervaren adviseurs. Ook als je nog geen klant bent.

favicon Praktische tips voor elke ondernemer
favicon Gratis download van ons format voor uren administratie
favicon Maandelijkse update over subsidie kansen en administratie

Twijfel niet langer! Tientallen ondernemers hebben we hiermee al vooruit geholpen.

© Foodcell Subsidie Advies - Website: Van Dongen Design