Over subsidies


Subsidie advies en begeleiding

Wij zijn een full-service subsidie adviesbureau, wat inhoud dat wij onze klanten begeleiden bij het gehele traject van vooraanmelding voor subsidies, tot aan eventuele eindrapportages. Ook begeleiden we u bij eventuele audits of andere controles.
Daarnaast behoort ondersteuning bij het opzetten en bijhouden van uw subsidie administratie tot de mogelijkheden.

Voor elke subsidieregeling geldt dat er scherp gekeken moet worden naar de regels voor overheidssteun. Dat betekent dat er regels zijn voor het stapelen van subsidieregelingen. Wij onderzoeken wat voor u de beste subsidie strategie is, zodat u maximaal kunt profiteren zonder achteraf gedoe.


Subsidie regelingen

Nederland kent veel verschillende subsidie regelingen en fiscale voordelen voor ondernemers. Doordat deze regelingen continue veranderen en aangepast worden is het van belang u goed te laten adviseren over uw kansen en mogelijkheden. De adviseurs van Foodcell weten de weg binnen subsidie land zodat u zich kunt blijven richten op waar u het beste in bent: ondernemen.

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden er zijn? Bel dan naar 040-7872817 of mail naarContact

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak via nummer 040-7872817 of middels 

Bedrijfsgegevens
Foodcell
KvK nummer 72495146

Adres:
Mackaylaan 30
5631NL Eindhoven


© Foodcell - Website: Van Dongen Design