Innovatiemakelaar voor MKB


Innovatiemakelaar voor MKB

De innovatiemakelaars van Foodcell begeleiden MKB ondernemers bij het ontwikkelen van een lange termijn strategie voor uw bedrijf. Hiervoor zetten we diverse methodes en technieken in om snel helder te krijgen waar uw bedrijf nu staat en waar u naar toe wilt groeien.

Dit doen we met ondernemers op individueel niveau maar ook met hele teams. Vervolgens begeleiden we ondernemers langere tijd om focus te blijven houden op deze doelen. Zo zorgen we er voor dat er daadwerkelijk resultaat komt.

Geinteresserd in wat het kan opleveren? Neem vrijblijvend contact op dan kijken we samen wat er nodig is.Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Contact

Nieuwsgierig geworden of toch nog aan het twijfelen? Maak een (online) afspraak. Dat is snel geregeld, vrijblijvend en je weet gelijk of het past of niet.

Wij zijn bereikbaar op nummer

040-7872817 of via

Bedrijfsgegevens
Foodcell ®
KvK nummer 72495146


Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie

Vraag nu een gratis online-consult Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie aan bij onze ervaren adviseurs. Ook als je nog geen klant bent.

favicon Praktische tips voor elke ondernemer
favicon Gratis download van ons format voor uren administratie
favicon Maandelijkse update over subsidie kansen en administratie

Twijfel niet langer! Tientallen ondernemers die opzien tegen hun subsidie administratie hebben we hiermee al vooruit geholpen.

© Foodcell Subsidie Advies - Website: Van Dongen Design