Over ons


Waarom ondernemers bij ons echt ontzorgd worden

Ondernemers zien subsidies vaak als extra werkdruk met administratie-gedoe en een hoop rompslomp. Daarnaast staan ze er vaak alleen voor als de subsidie eenmaal binnen is en het echte werk moet gaan beginnen.

Dit was voor mij aanleiding om het anders te doen en ondernemers echt te gaan helpen. Van begin 'till the fat-lady sings. Want wat ik tegenkwam waren ondernemers met slechte ervaringen met subsidie adviseurs of die in de problemen waren gekomen bij een controle, met hoge boetes tot gevolg. Dit soort financiele klappen zijn voor elke ondernemer een nachtmerrie en leiden vaak tot een aversie tegen subsidies. Helaas, want daardoor lopen ze geld mis. Geld dat projectkosten kan verlagen en liquiditeit verbeteren. Maar dan moeten ze wel goed geadviseerd en begeleidt worden

Als telg uit een ondernemers familie was ik gewend te kijken naar concreet resultaat in plaats van luisteren naar mooie woorden en praatjes. Sterker nog, ik was wars van adviseurs. Dus, hoe dan wel? Door te luisteren naar waar ondernemers echt behoefte aan hebben en hier een concrete oplossing voor te bedenken. Dit leidde tot een concept waarbij niet alleen het schrijven van subsidie aanvragen centraal staat, maar ook het opzetten van een goede projectadministratie. Zorgen dat de administratieve druk voor ondernemers zo laag mogelijk is en dat controles en eind rapportages geen 'hoofdpijn-dossier' meer zijn. Echt helpen dus, door zelf ook de mouwen op te stropen.

Daarnaast wil ik als ondernemer zaken doen op basis van eerlijke afspraken, waarbij ik weet waar ik aan toe ben. Dus bij ons geen wurgcontracten, kleine lettertjes of andere vervelende verrassingen. Gewoon heldere afspraken die iedereen snapt en die op een bierviltje passen. 

Hierdoor kunnen we een aantal grote bezwaren en problemen van ondernemers weghalen en hebben we vanzelf altijd tevreden klanten. Daar gaan we voor. Want uiteindelijk is dat ook voor ons het beste.

Wilt u ook bij deze tevreden ondernemers horen? Plan een digitale kop koffie met ons in, dan kunnen we even kort kennis met elkaar maken.Lana Langmuur - Eigenaar Foodcell

En waarom nog meer kiezen voor ons?

Zaken doen moet ook leuk zijn. Voor veel ondernemers zijn subsidies saaie materie, dus maken we het er ons werk van om de fun factor erin te brengen. Dat doen we op verschillende manieren.

We komen regelmatig langs zodat we een goed gevoel krijgen bij uw bedrijf, de mensen die er werken en waar uw financieringsbehoeftes liggen. Bovendien, niets zo verhelderend als een rondje door de fabriek. En zoals gezegd begeleiden we ondernemers bij hun subsidie administratie en rapportages, en dat doen we lekkerlijk samen. Mouwen opstropen en zorgen dat er resultaat komt. Die mentaliteit van aanpakken werkt goed en creert het samen-uit samen-thuis gevoel. 

Nu in Corona tijd video-bellen we regelmatig met onze klanten. Ideaal is anders, maar een afspraak is snel ingepland en het is heel laagdrempelig gebleken. Ook nieuwe ondernemers kunnen we op die manier helpen. Een digitale kop koffie om elkaar kort te leren kennen geeft de gelegenheid elkaar toch even recht in de ogen aan te kunnen kijken. Want zaken doen gebeurt op basis van wederzijds vertrouwen. En dan wil je weten wie je tegenover je hebt.

Maar we brengen ook ondernemers uit ons netwerk met elkaar in contact als we denken dat zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Doordat we onze ondernemers goed kennen, kunnen we een goede inschatting maken of bedrijven wel of niet bij elkaar passen. Op die manier hebben we al meerdere succesvolle matches weten te maken.

Ook houden we voor onze klanten alle subsidie kansen in de gaten, zowel regionaal, nationaal als Europees. Zodat ze hier zelf geen aandacht aan hoeven te besteden en toch niets mis lopen. Want sommige zaken wil je gewoon lekker uit kunnen besteden.

Enthousiast geworden en ook onderdeel worden van ons ondernemers-netwerk? Maak een afspraak voor een gratis (online) kennismaking.Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Contact

Nieuwsgierig geworden of toch nog aan het twijfelen? Maak een (online) afspraak. Dat is snel geregeld, vrijblijvend en je weet gelijk of het past of niet.

Wij zijn bereikbaar op nummer

040-7872817 of via

Bedrijfsgegevens
Foodcell ®
KvK nummer 72495146


Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie

Vraag nu een gratis online-consult Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie aan bij onze ervaren adviseurs. Ook als je nog geen klant bent.

favicon Praktische tips voor elke ondernemer
favicon Gratis download van ons format voor uren administratie
favicon Maandelijkse update over subsidie kansen en administratie

Twijfel niet langer! Tientallen ondernemers die opzien tegen hun subsidie administratie hebben we hiermee al vooruit geholpen.

© Foodcell Subsidie Advies - Website: Van Dongen Design