Skip to main content

Succesvol subsidies aanvragen


Moeiteloos een succesvolle aanvraag

Het schrijven van een succesvolle subsidie aanvraag is complex door alle regeltjes en voorwaarden. Het leidt af van uw core-business en creert extra werk en administratie. De tijdsinvestering is groot en de kans van slagen onzeker. Daardoor schrikken veel ondernemers hier van terug. Zonde, want subsidies kunnen de investeringskosten van uw project sterk verlagen. Het zorgt voor meer liquiditeit binnen uw bedrijf en daardoor voor meer ruimte om te ondernemen.

Maak een (online) zodat we meer kunnen vetellen over onze aanpak en werkwijze.

Voordeel

favicon  Significante tijdsbesparing

favicon  Hogere slagingskans

favicon  Begeleiding van aanvraag tot eind rapportage

favicon  Ondersteuning bij administratie en rapportage

favicon  Altijd up-to-date over nieuwe subsidie kansen

Ruime ervaring als subsidie specialist

Door gebruik te maken van onze kennis en expertise kunt u niet alleen veel tijd besparen. U bent ook verzekerd van een aanvraag die aansluit op de wensen en eisen van de subsidie verstrekker, waardoor de kans op goedkeuring vele malen hoger is. Dus geen saai uitzoekwerk en onzeker resultaat meer, maar kwalitatief hoogstaande aanvragen die voor u geschreven worden. Zo houdt u meer tijd over om te ondernemen.

Met meer dan tien jaar ervaring in het vak hebben we de kennis en expertise in huis om u goed te kunnen adviseren en ontzorgen bij het schrijven van uw succesvolle subsidie aanvraag. 

Maak een (online) zodat we meer kunnen vertellen over onze aanpak en werkwijze.



 

Wat kunt u verwachten?

Wij geloven in eerlijke, heldere afspraken dus geen kleine lettertjes of verassingen achteraf. Bij ons ook geen wurgcontracten en no-cure no-pay alleen op basis van werkelijk resultaat (dus geen tegenvallende hoge kosten).

Daarnaast begeleiden we bij het opzetten en bijhouden van uw subsidie rapportages en audits, zodat u daar zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. We hebben speciale formats ontwikkeld voor urenadministraties en rapportages waar u gratis gebruik van kunt maken. Deze besparen u tijd bij het bijhouden van uw subsidie administratie. Veel ondernemers maken hier inmiddels succesvol gebruik van.

We ontzorgen dus echt, van begin tot einde. Gratis en vrijblijvend, een keer kennismaken?

Voordeel

favicon  Geen wurgcontracten

favicon  Geen kleine lettertjes

favicon  Tarief op basis van werkelijk resultaat

favicon  Begeleiding bij uw subsidie administratie

favicon  Gratis gebruik van rapportage formats

Project administratie voor subsidies en fiscale regelingen

Vrijwel elke subsidie, voucher of fiscaal (subsidie) voordeel kent een vorm van verplichte project administratie. Voor veel ondernemers vormt dit een extra obstakel om gebruik te maken van de regelingen die er zijn. Zonde, want de financiele voordelen wegen vaak heel goed op tegen de nadelen. 

Waar het vaak mis gaat is discipline om alles bij te houden en gebrek aan focus hierop, omdat het niet de core business van het bedrijf is. Dat is logisch, want u wilt zich richten op wat u het liefste doet: het ondernemen.

Wij begeleiden ondernemers bij het opzetten en bijhouden van de projectadministratie. Hierdoor komt u niet voor vervelende verrassingen te staan bij een eventuele audit of controle. Heeft u problemen met uw project administratie of kunt u wel wat hulp en ondersteuning gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over wat we voor u kunnen doen.



Contact


Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via

040 - 787 2817 of