Innovatie en ontwikkeling


Innovatie en ontwikkeling

Voor ondernemers die investeren in innovatie en R&D zijn er verschillende subsidies om project- of investeringskosten te beperken. Belangrijk vragen hierbij zijn:

  • Wat wilt gaan ontwikkelen en in welke fase zit u?
  • Ontwikkelt u alleen of vanuit een samenwerking?
  • Wat is uw financiële behoefte en van welke regelingen maakt u eventueel al gebruik?

Foodcell is gespecialiseerd in het schrijven van succesvolle subsidie aanvragen voor ondernemers uit alle sectoren. Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft en hoe het werkt? Bel ons voor een korte kennismaking.WBSO

De WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelwerk) is bedoelt voor het stimuleren van innovatie binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Het geeft u recht op vermindering van uw loon afdracht als u zelf tijd en geld besteed aan R&D. Hierdoor is het voor veel technisch innovatieve ondernemers een interessante regeling, vooral omdat de WBSO (naast een patent) toegang biedt tot de Innovatiebox.

Foodcell begeleidt ondernemers bij het aanvragen van de WBSO, maar ook bij het vast leggen van de verplichte administratie tot aan een eventuele controle.

Wilt u zeker weten dat uw projecten worden goedgekeurd en uw administratieve last minimaal is? Neem dan contact met ons op, wij helpen u verder.Subsidie advies en begeleiding

Wij zijn een full-service subsidie adviesbureau, wat inhoud dat wij onze klanten begeleiden bij het gehele traject van vooraanmelding voor subsidies, tot aan eventuele eindrapportages. Ook begeleiden we u bij eventuele audits of andere controles.
Daarnaast behoort ondersteuning bij het opzetten en bijhouden van uw subsidie administratie tot de mogelijkheden.

Voor elke subsidieregeling geldt dat er scherp gekeken moet worden naar de regels voor overheidssteun. Dat betekent dat er regels zijn voor het stapelen van subsidieregelingen. Wij onderzoeken wat voor u de beste subsidie strategie is, zodat u maximaal kunt profiteren zonder veel gedoe.


Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Contact

Nieuwsgierig geworden of toch nog aan het twijfelen? Maak een (online) afspraak. Dat is snel geregeld, vrijblijvend en je weet gelijk of het past of niet.

Wij zijn bereikbaar op nummer

040-7872817 of via

Bedrijfsgegevens
Foodcell ®
KvK nummer 72495146


Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie

Vraag nu een gratis online-consult Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie aan bij onze ervaren adviseurs. Ook als je nog geen klant bent.

favicon Praktische tips voor elke ondernemer
favicon Gratis download van ons format voor uren administratie
favicon Maandelijkse update over subsidie kansen en administratie

Twijfel niet langer! Tientallen ondernemers die opzien tegen hun subsidie administratie hebben we hiermee al vooruit geholpen.

© Foodcell Subsidie Advies - Website: Van Dongen Design