Overig


Overig

Nederland en Europa kennen vele subsidie regelingen die niet allemaal hier besproken kunnen worden. Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht bij de andere categoriën, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen u adviseren over uw mogelijkheden en regelingen die hier niet vermeld staan.

Wij vullen onze website regelmatig aan met nieuwe en relevante subsidie regelingen.

Bexit vouchers

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk en krijgt u daardoor te maken met de gevolgen van Brexit? Met de Brexit-voucher krijgt u subsidie voor advies over alternatieve markten en de gevolgen van Brexit voor uw onderneming. Deze subsidie is alleen voor MKB bedrijven met een bestaand economisch belang in het Verenigd Koninkrijk. De voucher is bedoelt voor:

  • advies over alternatieve markten voor de export en/of invoer van goederen en diensten
  • het identificeren van gevolgen voor uw onderneming op het gebied van logistiek of het vrij verkeer van werknemers, goederen en diensten

Aan de hand van de Brexit Impact Scan kunnen wij voor u kijken of het aanvragen van de Brexit-voucher interessant is voor uw onderneming.

Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Contact

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak via nummer 040-7872817 of middels 

Bedrijfsgegevens
Foodcell
KvK nummer 72495146

Adres:
Mackaylaan 30
5631NL Eindhoven


© Foodcell - Website: Van Dongen Design