Subsidie Samen tegen Voedselverspilling


Subsidie regeling Samen tegen voedselverspilling

Stichting Samen tegen Voedselverspilling heeft als doel om in Nederland als één van de eerste voedselverspilling met de helft te verminderen. Hiermee wil men de uitstoot van broeikasgassen verminderen en zorgen voor goed en voldoende voedsel voor een groeiende wereldbevolking.

Om dit te kunnen bereiken heeft men een subsidie regeling in de vorm van een voucher, die bedrijven stimuleert om voedselverspilling binnen de prodcutieketen te voorkomen, verminderen, of om reststromen optimaal te verwaarden.

De Voucher Samen Tegen Voedselverspilling vergoedt maximaal 50% van de projectkosten met een bedrag van tussen de € 5000 - € 17.500. De regeling is bedoelt voor bedrijven uit de hele voedselketen, van multinational, groot bedrijf, MKB(+), sociale onderneming en startup.

Om van de voucher gebruik te kunnen maken moet men aangedragen worden door een van de stakeholders van de Stichting Samen tegen Voedselverspilling. De adviseurs van Foodcell kunnen u hierbij helpen en de juiste contacten voor u leggen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor (vrijblijvend) advies en bel 040 - 787 281 7.Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Contact

Nieuwsgierig geworden of toch nog aan het twijfelen? Maak een (online) afspraak. Dat is snel geregeld, vrijblijvend en je weet gelijk of het past of niet.

Wij zijn bereikbaar op nummer

040-7872817 of via

Bedrijfsgegevens
Foodcell ®
KvK nummer 72495146


Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie

Vraag nu een gratis online-consult Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie aan bij onze ervaren adviseurs. Ook als je nog geen klant bent.

favicon Praktische tips voor elke ondernemer
favicon Gratis download van ons format voor uren administratie
favicon Maandelijkse update over subsidie kansen en administratie

Twijfel niet langer! Tientallen ondernemers die opzien tegen hun subsidie administratie hebben we hiermee al vooruit geholpen.

© Foodcell Subsidie Advies - Website: Van Dongen Design