Skip to main content

Subsidie regelingen Noord-Brabant


Subsidie regelingen in Noord-Brabant

Noord-Brabant kent diverse lokale subsidie regelingen voor ondernemers. Deze zijn vaak gericht op het vergoten van de werkgelegenheid en het verbeteren van het vestigingsklimaat. Wat houdt dit in? Dat de provincie in zet op innovatie en bedrijfsgroei. Zodat het de beste en leukste provincie van nederland is en blijft!

Foodcell is zelf gevestigd in Eindhoven, dus we kennen de weg bij de lokale subsidie verstrekkers. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van nieuwe kansen en mogelijkheden en kunnen we snel verbinding leggen.Subsidies provincie Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant voert Europeese subsidies uit en heeft haar eigen subsidieregelingen. Foodcell houdt continue bij welke regelingen er zijn en gaan komen, zodat u als ondernemer geen kans laat liggen. Op dit moment zijn er subsidies voor bijvoorbeeld het versnellen van de energie transitie, MIT haalbaarheid en R&D samenwerking, transitie in de veehouderij en POP3.

Er zit veel verandering in deze subsidies en ook op inhoud wijzigen ze continue. Hierdoor is het belangrijk u goed te laten informeren door onze adviseurs, om uw slagingskans sterk te vergroten.

Nieuwsgierig geworden? Bel 040 -787 2817 voor meer informatie.Subsidie advies en begeleiding

Wij zijn een full-service subsidie adviesbureau, wat inhoud dat wij onze klanten begeleiden bij het gehele traject van vooraanmelding voor subsidies, het schrijven en aanvragen tot aan eindrapportages. Ook begeleiden we u bij eventuele audits of andere controles.
Daarnaast behoort ondersteuning bij het opzetten en bijhouden van uw subsidie administratie tot de mogelijkheden.

Voor elke subsidieregeling geldt dat er scherp gekeken moet worden naar de regels voor overheidssteun. Dat betekent dat er regels zijn voor het stapelen van subsidieregelingen. Wij onderzoeken wat voor u de beste subsidie strategie is, zodat u maximaal kunt profiteren zonder gedoe achteraf.Contact


Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via

040 - 787 2817 of