Over ons


Subsidie adviesbureau

Foodcell is een subsidie adviesbureau voor bedrijven en instellingen uit alle sectoren. De Nederlandse overheid zet sterk in op een innovatieve, duurzame en inclusieve economie.

Overheden, zowel nationaal als lokaal spelen hier op in met verschillende subsidie regelingen die innovatie, duurzame investeringen en inzetbaarheid van personeel stimuleren.

Foodcell kent deze regelingen als geen ander en kan u begeleiden bij het verkrijgen van verschillende soorten subsidies en andere fiscale regelingen. Wij begeleiden onze klanten van aanvraag tot eindrapportage.Advies en projectmanagement

Foodcell adviseert en begeleidt bedrijven op projectbasis op het gebied van ontwikkeling en innovatie. Hierbij kunt u rekenen op vakinhoud, een groot MKB netwerk en jaren ervaring met het genereren van new business. Wij zijn gespecialiseerd in de AgriFood sector in brede zin, zodat ons netwerk bestaat uit onder andere voedselproducenten, toeleveranciers, foodprocessing bedrijven, ICT, verpakkingsindustrie. Hierdoor kunnen we niet alleen inhoudelijk adviseren maar profiteert u ook van een groot relevant netwerk.Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Contact

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak via nummer 040-7872817 of middels 

Bedrijfsgegevens
Foodcell
KvK nummer 72495146

Adres:
Mackaylaan 30
5631NL Eindhoven


© Foodcell - Website: Van Dongen Design