Corona-maatregelen en WBSO


WBSO in Corona tijd

Om de klap van de Corona crisis voor ondernemers te verzachten en innovatie te (blijven) stimuleren heeft het kabinet besloten de eerste schijf voor de WBSO in 2021 tijdelijk te verhogen. Concreet betekent dit dat het tarief van 32% naar 40% wordt verhoogd. Ook het starterstarief wordt verhoogd, namelijk van 40% naar 50%. Welke aftrekpost zelfstandigen krijgen wordt later dit jaar bekend gemaakt.

Met deze maatregel wil de overheid innovatie en werkgelegenheid extra stimuleren. Ondernemers die investeren in innovatie en ontwikkeling kunnen middels de WBSO  hun loonafdracht verminderen. Met de aanpassing van het tarief pakt dit voordeel 25% hoger uit dan in 2020. Uit onderzoek blijkt dat de WBSO een zeer effective manier is om werkgelegenheid en innovatie bij het bedrijfsleven te stimuleren. Ook tijdens de vorige crisis heeft het toenmalige kabinet voor een vergelijkbare verhoging gezorgd. Dit heeft een meetbaar positief effect gehad op de werkgelegenheid.

Ondernemers die investeren in ontwikkeling en innovatie en hun loonafdracht willen verminderen, kunnen vrijblijvend contact opnemen  via 040-7872817.Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Contact

Nieuwsgierig geworden of toch nog aan het twijfelen? Maak een (online) afspraak. Dat is snel geregeld, vrijblijvend en je weet gelijk of het past of niet.

Wij zijn bereikbaar op nummer

040-7872817 of via

Bedrijfsgegevens
Foodcell ®
KvK nummer 72495146


Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie

Vraag nu een gratis online-consult Eerste Hulp Bij Subsidie-administratie aan bij onze ervaren adviseurs. Ook als je nog geen klant bent.

favicon Praktische tips voor elke ondernemer
favicon Gratis download van ons format voor uren administratie
favicon Maandelijkse update over subsidie kansen en administratie

Twijfel niet langer! Tientallen ondernemers die opzien tegen hun subsidie administratie hebben we hiermee al vooruit geholpen.

© Foodcell Subsidie Advies - Website: Van Dongen Design